Kas iš Jūsų mėgsta papriką? O džiovintus pomidorus? Ir dar truputį parmezano sūrio skonio? Man jau patinka ir pilvas gurgia apie tai pagalvojus. Ogi šiandien mano labai gera draugė pasidalino skaniu paprikinio užtepo receptu.
Pažiūrėkite, kaip skaniai atrodo
Šis receptas ir vėlgi tiks tiems, kurie neturi ilgai laiko gaminti. Taigi, receptas:
- Džiovinti pomidorai
- Česnakas
- Bet kokių, iš skyrus graikinių ir žemės, riešutų sauja
- Parmezano sūrio
- Marinuotų paprikų
- Truputį alyvuogių aliejaus
GAMINAME – pamerkiame iš vakaro kokius 8 pomidorus vandenyje, kad tik apsemtų ir tai nepilnai. Ryte įdedame česnako skiltį, riešutų saujelę, parmezano ir marinuotas paprikas – tik nepadauginkite, nes jos labai macnios ir sudėjus į smulkintuvą sublenderiuoti. Pabaigoje aliejaus įpilti, paplakti ir pažiūrėt, kad aliejaus būtų pakankamai, kad beveik apsemtų, tuomet ilgiau galėsite naudotis. Valgyti galima su bet kuo – tepti ant naminės duonos, duoniukų, dėti į troškinius ar valgyti kartu su daržovėmis.
Skanus tas paprikinis.
Leave a comment